perjantai 5. helmikuuta 2010

Viime kesänä tapahtunutta...Eurajokimelonnasta täällä ei olekaan vielä yhtään bloggausta, joten laitetaanpa siitäkin kuva tai kaksi.

Eurajokimelonta on Ala-Satakunnan ympäristöseura ry:n ja Euran Kanoottiklubin yhteistyössä järjestämä tapahtuma. Viime kesänä se järjestettiin 13.6. ja melontareittinä oli Harola-Panelia. Suomen luonnonsuojeluliiton luonnonkukkien päivä oli 14.6., joten Eurajokimelontakin järjestettiin luonnonkukka -teemalla. Lähtiäiset pidettiin Harolan Rivieralla ja mukana oli 40-50 henkeä. Harolan kyläyhdistys tarjosi makkaraa ja Inkeri Hurme kertoi luonnon yrteistä ja kasvien käyttötavoista. Melojia oli 7, jotka meloivat ympäröivää maisemaa ja luontoa tarkkaillen Harolasta Paneliaan, jossa oli järjestetty mahdollisuus saunoa ja viettää hetki iltaa.

Tänä vuonna Eurajokimelonta on suunniteltu pidettäväksi 19.6. Reitti ja teemat ovat vielä suunnitteluvaiheessa, mutta Jokivarressa -hanke on tänäkin vuonna melonnassa mukana. Vastaavan toiminnan elvyttämisestähän oli puhetta myös siellä Lapissa, Lapinjokisoudun merkeissä.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti