torstai 12. toukokuuta 2011

Viimeinen ohjausryhmän kokous


Viimeinen ohjausryhmän kokous pidettiin tänään. Laitettiin hanke pakettiin. Loppuraportti on kirjoitettu, siihen tehdään vielä muutama muutos, ja katsottiin hiukan menneeseen. Mitä tehtiin? Saatiinko aikaiseksi se, mitä suunniteltiin? Ainakin tilaisuuksia ja toimintaa oli paljon.

Enemmän kuitenkin katsottiin tulevaan - työ jatkuu paikallisten asukkaiden käsissä kuin myös meidän hanketoimijoiden. Tulevaisuus näyttää hyvältä. Eurajoen ja Lapijoen vesistöalueilla on käynnissä useita vesiensuojeluhankkeita, joissa voidaan asioihin vaikuttaa ja osassa tehdä jopa jotain konkreettistakin. Toimijoita on monia, mutta perimmäinen tavoite on yhteinen. Saada joki sellaiseksi, että sitä voidaan käyttää entistä paremmin.

Tämä on ollut positiivinen hanke. Työtä on tehty positiivisellä mielellä ja on tuntunut, että tilausta on ollut. Hyvä pohja toimenpiteille ja hanke on varmaan saanut paikalliset yhdistykset ja asukkaatkin ajattelemaan enemmän jokea ja sitä, miten joen ja jokiympäristön hyväksi voitaisiin toimia. Sitä ainakin toivon.

Kiitos kaikille hankkeeseen osallistuneille ja kiitos kaikille aiheesta kiinnostuneille.

-Henna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti