torstai 12. elokuuta 2010

Terveisiä kesälomilta


Paljon on tullut uutta kuvamateriaalia. Lisäilen niitä, kunhan saan kuvat koneella johonkin järjestykseen. Eurajoen kasvillisuuskartoitukset ovat jälleen alkaneet. Teija Kirkkala ja minä olemme nyt kahtena päivänä olleet joella ensin tiistaina Eurakosken padon yläpuolella ja Panelian keskustassa ja eilen Kyydämäestä Saharinkoskelle. Kiitos veneen lainasta!

Tässä kuitenkin kuvia vielä tuolta kesäkuulta. Kesäkuun 19. päivä järjestettiin Ala-Satakunnan ympäristöseuran ja Euran kanoottiklubin perinteinen Eurajokimelonta. Melonta järjestettiin nyt kymmenennen kerran ja reittinä olikin juhlavuoden kunniaksi ensimmäinen reitti ikinä eli Euran keskusta-Eurakoski. Ilma oli kovin sateinen, mutta onneksi Eurakoskelta oli varattu sauna, niin osallistujat pääsivät perillä lämmittelemään.
Melontatapahtumaan olemme Jokivarressa -hankeessa nyt parina vuonna osallistuneet. Tänä vuonna ennen melontaa järjestimme Eurajoki miniseminaarin Euran kanoottiklubin tiloissa. Aiheina oli Jokivarressa -hankkeen esittely ja Eurajoen kasvillisuuskartoitukset. Kuulijoita oli mukana kiitettävästi kymmenisen henkilöä, vaikka samalla hetkellä juhlittiinkin naapurimaassamme kuninkaallisia häitä ja taisi joku jalkapalloakin seurata. Kiitos mukana olleille hyvistä keskusteluista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti